Γκόγκιτς: «Αν χάναμε θα ήμασταν εκτός»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για την αξία του διπλού (1-0) της Καλλιθέας επί της Επισκοπής υποστηρίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας η ομάδα θα έμενε εκτός της προνομιούχου τετράδας.

Μεταξύ άλλων ο Σερβοκύπριος τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους Κρητικούς, ενώ ευχήθηκε στον συνάδελφο του Κώστα Ανυφαντάκη για είσοδο του συλλόγου στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέραμε πόσο δύσκολο παιχνίδι ήταν αυτό με την Επισκοπή, είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το βλέπεις στο Β’ Εθνική. Μπορεί να μην κάναμε σπουδαίο ματς αλλά νικήσαμε. Περιμένω περισσότερα από τους παίκτες μου. Είχαμε βέβαια άγχος, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απόκρουση του πέναλτι από τον Λυμπερόπουλο.

Ούτε εμείς ούτε η Επισκοπή είχε καθαρή φάση για γκολ, ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Γνωρίζαμε ότι αν χάναμε θα μέναμε εκτός πλέι οφ. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μας επιτρέπουν να είμαστε πιο ήρεμοι και να έχουμε περισσότερη όρεξη για δουλειά.

Απομένουν έξι ματς και από αύριο θα μελετήσουμε τον επόμενο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή και στον προπονητή της. Έχει μια δουλεμένη ομάδα με άξιους παίκτες και της εύχομαι να μπει στα πλέι οφ».

Exit mobile version