Γκουαρντιόλα: «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Στους Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες εστίασε ο Γκουαρντιόλα που μίλησε με σεβασμό για τον Ολυμπιακό και τις ικανότητες του.

Παράλληλα ο τεχνικός της Μπάγερν τόνισε έχει μελετήσει καλά τους «ερυθρόλευκους» για την αυριανή (15/9) αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» για:

το πώς θα προσεγγίσει το ματς η Μπάγερν: «Ο στόχος είναι να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε από το πρώτο ως το τελευταίο ματς του ομίλου δυνατά. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

την ποιότητα του Ολυμπιακού: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Και με τον Βαλβέρδε, και με τον Μίτσελ έχει κερδίσει τα πρωταθλήματα. Και στο Champions League έχει κερδίσει. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι πολύ δυνατές».

το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό και αν ισχύει ότι τον ήθελε ως παίκτη το 2001: «Δεν θυμάμαι το 2001, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ θερμή, έχω μελετήσει τον αντίπαλό μας. Έχει ποιότητα, έχει τους Τσόρι και Καμπιάσο. Ο Καμπιάσο είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, από τους καλύτερους μέσους της Ευρώπης τα δέκα τελευταία χρόνια.

Επίσης έχει καλή άμυνα και είναι λογικό γιατί στον πάγκο έχει έναν πολύ καλό Πορτογάλο προπονητή. Στα τελευταία έξι παιχνίδια στην έδρα του έχει κερδίσει και αυτό δείχνει πολλά. Επίσης, το σύστημά του είναι 4-2-3-1. Την έχω μελετήσει καλά την ομάδα».

Exit mobile version