«Γκάζια» Ντομπρασίνοβιτς στους παίκτες του: «Σοβαρευτείτε»

Με… άγριες διαθέσεις περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Αρη στη χθεσινή προπόνηση ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς

Ο Μαυροβούνιος προπονητής, ως συνηθίζει, πριν την έναρξη του προγράμματος, υπέβαλλε τους ποδοσφαιριστές του σε ένα άτυπο… group therapy προσπαθώντας να βρει τα αίτια της εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αλλά και να σιγουρευτεί πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

«Σοβαρευτείτε όσο είναι νωρίς» είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές. «Θεωρείτε πως ήταν σοβαρή η εμφάνισή σας στο πρώτο ημίχρονο; Κάνατε τίποτα από όλα αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις; Εχετε κάποιο παράπονο από μένα; Είστε, μήπως, κουρασμένοι;» διερωτήθηκε φωναχτά, εκφράζοντας την ειλικρινή του απορία για τα όσα είδε και… τρόμαξε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα εκ νέου «καταστροφικό» το πρώτο ημίχρονο.

Επαναφέρει Καπνίδη, σκέφτεται Νάκα

Ο Ντομπρασίνοβιτς εμφανίζεται σαφώς αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Κι αν η αντικατάσταση του Φερνάντες από τον Γκόλια, είναι… υποχρεωτική λόγω του τραυματισμού του Πορτογάλου στόπερ, οι υπόλοιπες έχουν να κάνουν κυρίως με την εμφάνιση των παικτών του.

Για παράδειγμα, η επαναφορά του Καπνίδη στην επίθεση αντί του Κωνσταντινίδη, μοιάζει με σχεδόν ειλημμένη απόφαση, ενώ στη θέση του τιμωρημένου (για δύο παιχνίδια) Σουνά, θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Νάκας. Με ίσες πιθανότητες, βέβαια, διεκδικεί τη θέση και ο Παπαδόπουλος που έχει δείξει ότι μπορεί να αποδώσει καλά και ως δεξιός μέσος, έχοντας προσφέρει βοήθειες και στο σκοράρισμα στον Αρη.

Exit mobile version