«Γκάζια» Μπαρκαουάν στο Λάκκωμα

Συστάσεις στους παίκτες του Διγενή από το Ρουμάνο τεχνικό για τη χαλάρωση και την ανατροπή στο πρόσφατο ματς με το Νέστο Χρυσούπολης.

Τον έντονο προβληματισμό του τεχνικού του Διγενή Λακκώματος, Κοσμίν Μπαρκαουάν, προκάλεσε το εξάλεπτο… μπλακ άουτ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Νέστο Χρυσούπολης στο β΄ μέρος, που έφερε τρία γκολ αλλά και έδωσε τελικά τη νίκη με 2-4 στους Καβαλιώτες (πρώτη εντός έδρας ήττα για τους κυανέρυθρους).
Ο Ρουμάνος προπονητής «έτριξε» τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο 11΄ και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, παρουσίασαν σημάδια χαλάρωσης με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα και τους τόνισε ότι στο μέλλον πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να μη νομίζουν… πρόωρα ότι έχει «κλειδώσει» ένας αγώνας.
Πλέον ο σύλλογος της Χαλκιδικής στρέφει την προσοχή στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κιλκισιακό, με τους Λαμπερνάκη, Μιχάλη και Τουλκερίδη να επιστρέφουν για το Διγενή και έτσι θα λείψει μόνο ο τραυματίας Μαραμπαϊδης.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version