Γιαννιτσά: Θέλει Ασλανίδη ο Ερασιτέχνης στη Γ΄

Φαβορί για τον πάγκο της Αναγέννησης αν επικυρωθεί ο υποβιβασμός δείχνει ο παλιός γνώριμος γηγενής κόουτς, με θητεία ακόμα σε Εδεσσαϊκό, Σκύδρα, Κρύα Βρύση, ενώ χαίρει της εκτίμησης του Κώστα Σαββουλίδη. Έμφαση σε νεαρούς ντόπιους παίκτες.

Στάση αναμονής για την κατηγορία συμμετοχής τη νέα χρονιά συνεχίζουν να τηρούν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπως και σε άλλες ομάδες παρόμοιας… μοίρας (όπως Καβάλα και Βατανιακός). Στην πιθανή περίπτωση οριστικοποίησης της πτώσης, η οικογένεια Καραογλανίδη (Λάκης και Χρήστος) και οι συνεργάτες τους (Πέλκας-Βασιλειάδης) αναμένεται να αποχωρήσουν μετά από μια τριετία στην ΠΑΕ και τη Football League, με τη σκυτάλη να περνά στον Ερασιτέχνη.
Η διοίκηση του πρόσφατα επανεκλεγέντα Κώστα Σαββουλίδη θα κληθεί να κολυμπήσει στα βαθιά και τα δύσκολα, με ελάχιστες οικονομικές δυνατότητες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τέτοια περίπτωση πολύ πιθανό να αναλάβει το τιμόνι των κυανόλευκων είναι ο Βασίλης Ασλανίδης, που εργάστηκε και παλιά στην ομάδα της Πέλλας, ενώ και τα τελευταία χρόνια βρέθηκε και πάλι κοντά στην επιστροφή του. Ο Ασλανίδης, με θητεία ακόμα σε Εδεσσαϊκό, Αετό Σκύδρας και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, δείχνει κατάλληλος για το μοντέλο με νεαρούς και γηγενείς παίκτες που θέλει ο Ερασιτέχνης, γνωρίζοντας καλά την τοπική αγορά και συνεπώς το όνομά του προβάλλει μάλλον ως φαβορί για την επόμενη μέρα (έχοντας ήδη δεχθεί μια πρώτη διερευνητική κρούση).

Exit mobile version