Γιαννίτσης: Έλλειψη οργάνωσης στον Άρη

Ο νεαρός στόπερ των κίτρινων της Θεσσαλονίκης μίλησε για την εφιαλτική χρονιά που πέρασε και τη μικρή βοήθεια των ξένων παικτών. Νέος πρόεδρος στην ΚΜΑ ο Άγγελος Μισιρλής.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο νεαρός αμυντικός Μιχάλης Γιαννίτσης για την εφιαλτική σεζόν που έζησε με τον Άρη και το μέλλον του: «Τίποτε δεν λειτούργησε σωστά. Από την αρχή της χρονιάς δεν υπήρχε η απαιτούμενη οργάνωση σε πολλά θέματα. Υπήρξαν πολλές απομακρύνσεις προπονητών, εμείς δεν πήγαμε καλά σε αρκετά παιχνίδια, ενώ δεν βοήθησαν και οι μεταγραφές των ξένων. Επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές οι αλλαγές προπονητών, καθώς ο παίκτης πρέπει κάθε φορά να προσαρμοστεί στα διαφορετικά πράγματα που ζητάει ο εκάστοτε προπονητής. Όσο για μένα, έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη κάτι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουμε υπομονή να δούμε τί θα γίνει και από εκεί και πέρα θα ζυγίσουμε τα πράγματα για να πάρουμε τις αποφάσεις μας».
Νέος πρόεδρος της ΚΜΑ ο Μισιρλής
Εξάλλου, μετά την είσοδο του πρώην προέδρου Παναγιώτη Στεφανίδη στη διοίκηση της ΠΑΕ, ο Άγγελος Μισιρλής (ούτως ή άλλως ενεργό μέλος της ΚΜΑ, αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός) είναι ο νέος πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη. Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη το απόγευμα, με τον Άγγελο Μισιρλή να επικρατεί με ψήφους 3-1 του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα είναι απλό μέλος μαζί με τον Δημήτρη Τατάκη. Αντιπρόεδρος και ταμίας ορίστηκε ο Θόδωρος Τανούλας και Γενικός Γραμματέας ο Τάσος Ταμπακούλης.

Exit mobile version