Αργυρίου: Πάντα στρατιώτης της Νάουσας

Για την επιστροφή του στην ομάδα της Ημαθίας, την οποία χαρακτήρισε «σπίτι του, δημιούργημά του και ομάδα της καρδιάς του», μίλησε στο dokari.gr ο γηγενής τεχνικός, κάνοντας αναφορά στο ματς με την Κύμη, τον κόσμο και τη γενική προσπάθεια σωτηρίας.

Σα να μην έφυγε ποτέ. Ο Βασίλης Αργυρίου είναι και πάλι εδώ και δυο 24ωρα ο τεχνικός ηγέτης της Νάουσας στην προσπάθεια σωτηρίας, μετά από δυόμισι μήνες… διάλλειμα, στο οποίο οι κυανόλευκοι συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Κερλίδη. Ο Αργυρίου μιλώντας στο dokari.gr αναφέρθηκε στη μεγάλη επιστροφή: «Είμαι στρατιώτης της Νάουσας, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, το σπίτι μου και τη συγκεκριμένη ομάδα τη νιώθω ως δικό μου δημιούργημα. Πραγματικά αισθάνομαι σα να μην έφυγα ποτέ. Με καλέσανε να βοηθήσω στη δύσκολη παρούσα φάση. Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και έτσι αποδέχθηκα την πρόταση. Πριν περίπου δυόμισι μήνες είχα φύγει γιατί η κακοδαιμονία και η ισοφάρισή μας στις καθυστερήσεις σε πέντε ματς με έκαναν να αποχωρήσω, μήπως αλλάξει η κατάσταση».
«Ιαχές και ενθάρρυνση, όχι κριτική τώρα»
Για να συνεχίσει ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας: «Πορευόμαστε με στόχο να σωθούμε. Αν κάνουμε το απόλυτο στα τέσσερα ματς, θα είμαστε σίγουρα σωμένοι. Θα δούμε κάθε ματς χωριστά, με στόχο μόνο νίκες. Ζήτησα τη συσπείρωση όλων των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα, διοίκησης, παικτών και κόσμου. Στήριξη μέχρι τέλους σε παίκτες που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αφού παίζουν σε δύσκολες συνθήκες. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κύμη εντός έδρας την Κυριακή. Θέλουμε το «4Χ4», παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε παραπάνω κίνητρο. Δε θέλω να φορτίσουμε το κλίμα, αλλά να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας καλά. Ο αντίπαλος είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, νομίζω ότι έχει τις λιγότερες ήττες. Καλώ τον κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε τη βοήθειά του, με ιαχές και φωνές. Όχι κριτική, αλλά ενθάρρυνση, το ταμείο θα γίνει στο τέλος».
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης για τη Νάουσα θα μείνει μόνο ο εγχειρισμένος Σιμψερής, με τους Γασπαράτο και Αβραμόπουλο να επιστρέφουν από τιμωρία.

Exit mobile version