Απόλλων Σμύρνης: Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας για τις τιμές και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Ριζούπολης (10/8 18:00), στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δίνει τον τελευταίο της αγώνα για την τρέχουσα σεζόν κόντρα στους Αχαιούς και όπως είναι φυσικό θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, ώστε να γιορτάσει… την επιτυχία της τρίτης θέσης.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, (Τετάρτη, 10/6/2015, 18:00) για την 10η αγωνιστική ημέρα, των play off, του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 16:00. Οι φίλοι της Παναχαϊκής που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 3 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 θα φιλοξενηθούν στο VIP μπουθ του γηπέδου, το οποίο βρίσκεται στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων
Θύρα – Κανονικό – Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) – 15 ευρώ
Θύρα 1Α – 5 ευρώ*
Θύρα 1B – 10 ευρώ
Θύρα 2Α – 10 ευρώ
Θύρα 3 – 5 ευρώ*
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ
* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Β, 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 10 ευρώ και για τη Θύρα Ε, 15 ευρώ.

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

Exit mobile version