Απόλλων Σμύρνης: Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποσαφήνισε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι απέναντι στην Παναχαϊκή που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης (23/3 18:00).

Την ερχόμενη Δευτέρα διεξάγεται το ντέρμπι του νότιου ομίλου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, του οποίου το αποτέλεσμα ίσως κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η ανακοίνωση της«Ελαφράς Ταξιαρχίας»:

Η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο την Παναχαϊκή: «Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναχαϊκή, (Δευτέρα, 23/3/2015, 18:00) για την 24η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 16:00. Οι φίλοι της Παναχαϊκής που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειουργεί στη Θύρα 3 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 θα φιλοξενηθούν στο VIP μπουθ του γηπέδου, το οποίο βρίσκεται στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων.
Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας».

Exit mobile version