ΑΟ Χανιά: «Αυτή είναι η αλήθεια» (photos)

Με ανακοίνωσή τους τα Χανιά αναφέρουν μια σειρά από γεγονότα και αποδείξεις, αναφορικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, λέγοντας πως η αλήθεια απέχει πολύ από αυτά που υποστήριξαν οι Περιστεριώτες.

Τα πράγματα στη θέση τους θέλουν να βάλουν, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, οι άνθρωποι των Χανίων για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Οι Κρητικοί ξεκαθάρισαν πως περιμένουν από τον επίσημο Ατρόμητο να διαψεύσει την ανακοίνωση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σπιλώνει την ομάδα των Χανίων, ενώ μέσω φωτογραφιών και των όσων αναφέρουν στη δική τους θέση, κάνουν σαφές πως δεν υπήρξαν τα επεισόδια που ανέφεραν οι Περιστεριώτες.

Τα Χανιά στέκονται εκ νέου στη χειρονομία της Κατρόσι, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφία στην οποία είναι εμφανής η κίνηση της παίκτριας του Ατρόμητου. Παράλληλα, όπως τονίζουν, δεν υπήρξαν τα επεισόδια για τα οποία έγινε λόγος από την αντίπαλη ομάδα ενώ παράλληλα εγκαλούν όσους χρησιμοποίησαν τη θέση του Ατρόμητου και τις δηλώσεις της Κατρόσι, χωρίς να έχουν διασταυρώσει την αλήθεια.

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση και οι φωτογραφίες:

«Με λύπη μας, πληροφορηθήκαμε για μια «ανακοίνωση» από την πλευρά της γυναικείας ομάδος του Ατρόμητου. Δυστυχώς όσο και αν ψάξαμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε να υπάρχει σε κάποια επίσημη σελίδα και επίσης σε συγκεκριμένα σελίδα που την διαβάσαμε δεν έχει κάποια υπογραφή.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η διοίκηση της ομάδος μας θέλει να ξεκαθαρίσει ΕΠΙΣΗΜΑ ορισμένα πράγματα ώστε να μην γράφονται ανακρίβειες από δημοσιογράφους, που προφανώς έχουν πέσει θύματα της παραπληροφόρησης που υπάρχει και προέρχεται από την μια ομάδα.

Θα ξεκινήσουμε από την αρχή έτσι ώστε όλοι να καταλάβουν πια ομάδα είχε την ανάγκη βαθμών και γιατί υπήρχε και τόσο μεγάλος εκνευρισμός στο γήπεδο.

Το παιχνίδι είχε αρχικά οριστεί 01/03 κάτι που προφανώς δεν ήθελε ο Ατρόμητος και γι’ αυτό το λόγο, φρόντισε να το αναβάλει για λόγους… συγκοινωνιακούς όπως ήταν η επίσημη αιτιολογία αν και υπήρχαν εισιτήρια τόσο με το αεροπλάνο όσο και με το πλοίο της γραμμής. Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι είναι αναγκασμένη να έχει έδρα σε νησί, δεν έχει ποτέ προβάλει σαν δικαιολογία για αναβολή, λόγους συγκοινωνίας έστω και αν αυτό, έχει κοστίσει τόσο οικονομικά όσο και βαθμολογικά.

Στην συνέχεια, ο αγώνας ορίστηκε ίδια ημερομηνία και ίδια ώρα με τον εντός έδρας αγώνα της ανδρικής μας ομάδος κάτι που στέρησε την δυνατότητα να έχει κόσμο στο γήπεδο. Επίσης για την αναβολή του πρώτου αγώνα η διοργανώτρια αρχή δεν ζήτησε την συναίνεση μας σε αντίθεση με την αλλαγή της ώρα στον δεύτερο αγώνα γεγονός που γεννάει ερωτήματα.

Αυτά τα λίγα σαν πρόλογο για να καταλάβει και ο κόσμος τι ακριβώς έχει γίνει.

Στο παιχνίδι, η ομάδα μας προηγήθηκε με δυο πεντακάθαρα γκολ την ίδια ώρα που το άγχος του υποβιβασμού γέμισε με εκνευρισμό τις αντίπαλες παίκτριες κάτι που ήταν εμφανές σε όλες τις κινήσεις τους, τα μαρκαρίσματα τους αλλά και τον τρόπο πανηγυρισμού τους στην συνέχεια. Δυστυχώς για τον Ατρόμητο, υπάρχει ακόμα αρκετό φωτογραφικό υλικό το οποίο δεν χρησιμοποιήσαμε για λόγους δεοντολογίας όμως, είμαστε αναγκασμένοι πλέον να δώσουμε στην δημοσιότητα μερικές ακόμα φωτογραφίες έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις εις βάρος της ομάδος μας. Από την πλευρά μας, το προηγούμενο διάστημα δεν είχαμε επίσημη αντίδραση καθώς σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδος κ.Αντώνη Πατατέα, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι η ανακοίνωση δεν βγήκε από την ομάδα επίσημα αλλά την έδωσε μητέρα παίκτριας, πήραμε διαβεβαίωση ότι θα κατέβουν από το διαδίκτυο και ότι θα υπάρξει επίσημη αντίδραση κάτι που δεν έγινε στο διάστημα που πέρασε ενώ και η εμετική ανακοίνωση «κοσμεί» ακόμα το διαδίκτυο και διασύρει το όνομα της ομάδος μας.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς έγινε στο γήπεδο και με εικόνες διότι μια εικόνα χίλιες λέξεις. (υπάρχει και βίντεο).

Η αθλήτρια λοιπόν Katroshiστην φάση της επίτευξης του τέρματος, πηγαίνει να πανηγυρίσει προς την κερκίδα με την αγαπημένη της όπως αποδεικνύεται χειρονομία, δεν βλέπουμε να υπάρχει κάποιος στο γήπεδο να της κάνει «ντου» όπως αναφέρει η ανυπόγραφη «ανακοίνωση», επίσης η παίκτρια μας δείχνει να απομακρύνεται προς την σέντρα χωρίς να απαντάει ή να κάνει κάποια χειρονομία. Αυτή ήταν η μια από τις πολλές φορές που η 18χρονη Katroshiπροκάλεσε με βάση και το υλικό που έχουμε στην διάθεση μας. Από την πλευρά μας δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε στην δημοσιότητα μια ακόμα φωτογραφία όμως, η λάσπη που δεχτήκαμε μας αναγκάζει να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια. Υπενθυμίζεται πως οι φωτογραφίες είναι σε διαφορετικά χρονικά σημεία και φαίνεται πεντακάθαρα πως αθλήτρια μας είναι γυρισμένη και κατευθύνεται στην σέντρα.

Στην συνέχεια, κατηγορηθήκαμε για προπηλακισμό, μαυρισμένα μάτια και διάφορα άλλα όμως πάλι οι φωτογραφίες (όχι οι στημένες 5 ώρες μετά τον αγώνα), αποδεικνύουν το αντίθετο, με παίκτριες μας να βοηθούν τις αθλήτριες που βρίσκονται πεσμένες στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, σύμφωνα με το φύλο αγώνος δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, ούτε προπηλακισμός σε κανένα μέλος της αντίπαλης ομάδος, όλα αυτά, την ίδια ώρα που στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο γιατρός του αγώνα πάνω από την παίκτρια Ζουμπουλάκη, η οποία λίγο αργότερα φρόντισε να βγάλει φωτογραφία (εμφανώς μακιγιαρισμένη) με πρήξιμο στο μάτι. Για δική σας πληροφόρηση, σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα δεν υπήρχε κανένα πρήξιμο ή πληγή στο πρόσωπο. Η εύλογη πάντως ερώτηση είναι γιατί αφού έφαγε τόσο ξύλο δεν πήγε στο νοσοκομείο το οποίο είναι δίπλα από το γήπεδο, επίσης γιατί στο φύλο αγώνος δεν αναφέρεται κάτι. Η μονόπλευρη συγνώμη της Κατρόσι προς τον Ατρόμητο και όχι προς τα Χανιά ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει τον Ατρόμητο που είναι ένα σωματείο με ιστορία και δεν μας έχει συνηθίσει το όνομα του να εμπλέκεται σε τέτοιες συμπεριφορές.

Αυτά τα λίγα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ. Ευχόμαστε ολόψυχα, στο σωματείο του Ατρόμητου να έχει πάντα μικρά παιδιά στις τάξεις του και να τους δίνει ευκαιρίες από την άλλη αναρωτιόμαστε αν αυτά τα μικρά κορίτσια θα κάνουν από την πλευρά τους παρόμοιους πανηγυρισμούς με την Κatroshi, αν γίνει κάτι τέτοιο τότε υπάρχει πρόβλημα.

Υ.Γ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, η παίκτρια του Ατρόμητου δυο φορές σύμφωνα με τις φωτογραφίες έκανε την συγκεκριμένη χειρονομία, φανταστείτε πόσες ακόμα φορές την έκανε στο γήπεδο.
Για τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας

Ο πρόεδρος Παντελής Ευθυμάκης και το Δ.Σ.»

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ποιος προκαλεί (αυτές είναι ένα μικρό δείγμα):

Exit mobile version