ΑΟΧ: Η αποστολή για Βόλο

Χωρίς προβλήματα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΑΟ Χανιά επί κρητικού εδάφους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off (04/05 18:00 OTE TV).

Οι «μπλε» προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και το απόγευμα του Σαββάτου (03/4) θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από τα Χανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τεχνικό, ποδοσφαιρικό τιμ θα ξεχάσουν τα σπίτια τους για λίγο καιρό καθώς μετά το παιχνίδι στο «ΕΑΚ», την ερχόμενη Πέμπτη (08/04) ακολουθεί ένας εξίσου σημαντικός εκτός έδρας αγώνας στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή. Προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις οι Κρητικοί θα αναγκαστούν να «μεταναστεύσουν» για λίγες μέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ο Μουράτ Σεροπιάν δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Βασιλόγιαννη, Γκούμα. Ωστόσο ο τελευταίος συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή αφού θα δώσει το παρόν κόντρα στην ομάδα της Εύβοιας.

Την αποστολή κόντρα στους «ερυθρόλευκους» απαρτίζουν οι: Θεοδωρόπουλος, Ρίζος, Χατζηησαϊας, Ζντράβγκοβιτς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Μέλο, Γκούμας, Κοσταντίνοφ, Μαραγκουδάκης, Τσάτσος, Καμπλιώνης, Λουκίνας, Βαλλιάνος, Σκάρος,Τσατσαρής, Μανωλάς, Πότσι

Exit mobile version