Ανανέωσε και ο Νώτης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο αγωνιστικός προγραμματισμός της ομάδας του Λουτρακίου για τη νέα σεζόν. Η εβδομάδα που διανύουμε περιλαμβάνει μια σειρά συναντήσεων με ποδοσφαιριστές και οι εξελίξεις θα είναι πολλές.

Οι οράνιε ολοκλήρωσαν ακόμα μια ανανέωση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Ηλία Νώτη, με τον οποίο η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε σε επέκταση της συνεργασίας τους. Ο 24χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι προερχόταν από ένα σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών), κατάφερε μετά τις πρώτες αγωνιστικές να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 20 συμμ. και 2 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής πριν τη λήξη του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αυτό το διάστημα υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα κοντά στο Λουτράκι.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή και εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου, του ταμία του Α.Ο Λουτράκι κ. Δημάκη για την ανανέωση της συνεργασίας:

Ηλίας Νώτης: «Χαίρομαι πολύ που για ακόμη μια χρονιά θα ανήκω στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι. Για ένα κομμάτι της νέας σεζόν θα πρέπει να μοιράζομαι το χρόνο των αγωνιστικών υποχρεώσεων μου με τη στρατιωτική μου θητεία , αλλά όλα έχουν μπει σε ένα καλό δρόμο και θα είμαι κοντά στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε αποκτήσει τη σωστή …χημεία όλα τα παιδιά μεταξύ μας, όπως και με τον προπονητή μας, και εύχομαι να πάμε ακόμη καλύτερα στο Πρωτάθλημα από πέρσι».
Πάνος Δημάκης: «Προχωρώντας και σχεδιάζοντας την ομάδα για τη δεύτερη χρονιά της στη Γ’ Εθνική, κύριο μέλημα μας είναι να παραμείνει ο περσινός πετυχημένος «κορμός», ο οποίος παρά την ατυχία κάποιων σοβαρών τραυματισμών κατάφερε να παρουσιάσει μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Βασικό εργαλείο στην περσινή προσπάθεια και ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό χαρακτήρα και πειθαρχία, ο Ηλίας συνεχίζει στην ομάδα μας και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.»

Βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:
Ημ. Γένν. 8/4/1991
Στον Α.Ο Λουτράκι από το καλοκαίρι του 2014.
20 συμμετοχές – 2 γκολ
Προηγ. Ομάδες: Απόλλων Άργους, Θύελλα Λιμνών, Ένωση Μιδέας, Αχαρναϊκός, Παναργειακός.

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version