«Ανάσα» για Γιούχτα

Βαθιά ανάσα πήρε ο Γιούχτας ο οποίος επικράτησε του Ηλυσιακού με 2-0 σπάζοντας το αρνητικό σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 28′ όταν από σέντρα του Ηλιόπουλου ο Στασινόπουλος έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Ζαφειρίδης με ωραία εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη. Στο 58′ ο Στασινόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Γιούχτα με το δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το 2-0. Στο 70′ χάθηκε μία καλή ευκαιρία με το σουτ του Καλαϊτζίδη να αποκρούει ο Κουρεπίνης ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Στασινόπουλος έφτασε μία «ανάσα» από το να πετύχει χατ-τρικ όμως δεν κατάφερε να κάνει το 3-0.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Καλαϊτζίδης (78′ Κορτσινίδης), Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος (63′ Ανωγεινάκης), Μιχελακάκης (90′ λτρ Καφετζόπουλος)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Φλέγγας, Δηλαβέρης, Πολυχρόνης, Κωνσταντίνου (24′ λ.τ. Τζώρτζης), Λουσαράκης (33′ Θαναηλάκης)

Exit mobile version