Ακροπόταμος: Πόλος έλξης οι Αποστολίδης-Δούμπλατζης

«Σειρήνες» από Σούπερ Λίγκα για τους δυο ταλαντούχους επιθετικούς του Άρη (κάνουν αξιοπρόσεκτη χρονιά) και προσεχώς αναμένεται να «κλειστούν» φιλικά με Ξάνθη και Πανθρακικό, ώστε να τους τσεκάρουν.

Η χρονιά που κάνουν φέτος οι Μιχάλης Δούμπλατζης και Γαβριήλ Αποστολίδης (ΦΩΤΟ), ως επιθετικό ντουέτο στην ευχάριστη έκπληξη του 1ου ομίλου Άρη Ακροποτάμου (τρίτος), μόνο απαρατήρητη δεν περνά σε… λαγωνικά και σκάουτερ από υψηλότερο επίπεδο. Δέκα γκολ ο υψηλόσωμος φορ (με θητεία ακόμα σε Νίκη Βόλου, Προσοτσάνη και Αιολικό) και άλλα εννιά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Αστέρα Τρίπολης, Καβάλα και Δόξα Δράμας. Συνολικά 19 από τα 37 γκολ της ομάδας της Καβάλας, πάνω δηλαδή από τα μισά οι δυο τους.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκα, η Ξάνθη (που προετοιμάζεται για μπαράζ σωτηρίας) και ο Πανθρακικός (που σύντομα ρίχνει την αυλαία για τη φετινή χρονιά) επικοινώνησαν με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, ώστε να «κλειστούν» φιλικά και να δουν δια ζώσης τους δυο παίκτες αγωνιζόμενους αμφότερες οι ομάδες της Θράκης στη μεγάλη κατηγορία (κάτι που δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει). Συνεπώς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για Δούμπλατζη και Αποστολίδη, που απασχολούν και άλλες ομάδες, το επόμενο διάστημα. Στα αγωνιστικά, για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ, που αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, αφού η σωτηρία έχει οριστικοποιηθεί προ πολλού.

Exit mobile version