ΑΕ Σπάρτης: Σύσσωμη η Λακωνία… στο Περιστέρι

Πανζουρλισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕ Σπάρτης για τον τελικό των τελικών με την Κυπαρισσία την προσεχή Κυριακή (14/6 18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και άπαντες περιμένουν με κομμένη την ανάσα… την στιγμή που θα βγουν στην κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια».

Οι φίλαθλοι των Σπαρτιατών είναι έτοιμοι να οργανώσουν τη μεγαλύτερη «εκστρατεία» στην ιστορία του συλλόγου για τον αγώνα με την Κυπαρισσία, καθώς ο νικητής θα «σφραγίσει» την παρουσία του στη Γ’ Εθνική. Ο 12ος παίκτης της ομάδας αναμένεται να βρεθεί για άλλη μία φορά στο πλευρό των παικτών – τεχνικού τιμ και υπολογίζεται πως πάνω από 3.500 κόσμος θα δώσει βροντερό «παρών» στο Περιστέρι. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην αρχή η διοίκηση είχε ζητήσει 3.000 εισιτήρια, ωστόσο μετά από προσθετική παρέμβαση ζήτησε ακόμα 1000. Σχετικά με τη μετακίνηση των… διψασμένων οπαδών θα υπάρξουν δωρεάν λεωφορεία, τα οποία θα διατεθούν τόσο από τον Σύλλογο Καφετεριών Σπάρτης, όσο και από την ΕΠΣ Λακωνίας – άλλους φορείς .

Να σημειωθεί πως μέχρι την στιγμή που μιλάμε δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο το φίλαθλο κοινό των «κυανέρυθρων» θα προμηθευτεί τα εισιτήρια και όπως όλα δείχνουν το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Τετάρτη (10/6). Τα εισιτήρια θα τιμώνται στα πέντε ευρώ, ενώ ίσως υπάρξουν και αυτά των δέκα ευρώ για την εξέδρα των επισήμων.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Γιάννης Βουζιώτης και Γιώργος Φωτεινός θα συναντηθούν αύριο με στελέχη της ΕΠΟ, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή ενός φίλαθλου και πολιτισμένου αγώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει, με το σύνθημα να είναι ένα… «Η άνοδος για τη Γ’ Εθνικη περνάει από το Περιστέρι»!

Exit mobile version