ΑΕ Σπάρτης: Έτοιμη να γράψει ιστορία

Η ΑΕ Σπάρτης που είναι αποφασισμένη να γευτεί το γλυκό νέκταρ της ανόδου υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ (31/5 17:00).

Οι πολεμιστές ή αλλιώς Σπαρτιάτες έχουν ένα και μοναδικό στόχο, την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τους σταματήσει. Η πρωταθλήτρια Λακωνίας θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και παράλληλα στραβοπάτημα της Κυπαρισσίας στο Άστρος προκειμένου να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Υπενθυμίζουμε πως Σπάρτη και Κυπαρισσία βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς και σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι δυο τους θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ.

Μπορεί η πίεση να είναι μεγάλη όμως ο Αργύρης Κατσίχτης έχει φροντίσει όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανθυρεατικού την περασμένη εβδομάδα, να αποφορτίσει τους παίκτες του. Σίγουρα οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους και κάτι παραπάνω… προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά στο όνειρο, το οποίο δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το ευτύχημα για την τεχνική ηγεσία είναι ότι ενόψει του «τελικού» με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου έχει στη διάθεση της όλους τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο για ακόμα μία φορά ο πολυτιμότερος παίκτης, που δεν είναι άλλος από το πιστό φίλαθλο κοινό της Σπάρτης, αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη «μάχη» έχει ξεκινήσει και το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Exit mobile version