ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει του Τζεμπούρ

Θέμα ημερών είναι το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης του Ράφικ Τζεμπούρ, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν δώσει προθεσμία στον παίκτη.

Το σίριαλ Τζεμπούρ καλά κρατεί… Ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η «Ένωση» άλλαξε σελίδα κερδίζοντας την άνοδο στη Football League, είχε εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της για τον «επαναπατρισμό» του Γαλλοαλγερινού. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως άπαντες ευελπιστούσαν, καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν μοιάζει πρόθυμη να τον αφήσει ελεύθερο, χωρίς ανταλλάγμα. Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο καθώς οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας είναι πολλές και σε καμία περίπτωση με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ, δεν μπορούν να δαπανηθούν πολλά χρήματα για την απόκτηση οποιουδήποτε παίκτη.

Αν μέχτρι το τέλος της εβδομάδας δεν έρθει η θετική απάντηση από τον 30χρονο φορ, τότε ο «Δικέφαλος» θα ρίξει αλλού δίχτυα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι προπονητικό τιμ και διοίκηση κοιτάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις επιθετικών, ώστε αν ναυαγήσει η μεταγραφή να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Exit mobile version