Αγροτικός Αστέρας: Δικαίωση με γύρο θριάμβου (vid)

Ξυπνούν μνήμες… 2005 στον Εύοσμο, με τη διοίκηση να ετοιμάζει μεγάλο πάρτι ανόδου την Τετάρτη με τα Μουδανιά, τον Παναγιώτη Διλμπέρη να συστήνει 90 λεπτά υπομονή (έξω οι Αλεξάντροβιτς, Χατζηλιάδης και Αθανασιάδης). Τι λέει ο Χ. Αρετάκης. Το βίντεο-σποτάκι για την περίσταση.

Η… πολυαναμενόμενη ώρα της φιέστας για την άνοδο του Αγροτικού Αστέρα στη Football League έφτασε και την Τετάρτη ο Εύοσμος τυλίγεται στις… φλόγες με τα Μουδανιά, παιχνίδι στο οποίο αρκεί ακόμα και η ισοπαλία. Για να εξασφαλιστεί τυπικά ο τίτλος (με το συν πέντε από τον Πανσερραϊκό), δίνοντας διαδικαστικό τόνο στο τελευταίο φετινό παιχνίδι με το Νέστο στη Χρυσούπολη την άλλη Τετάρτη.
O Παναγιώτης Διλμπέρης κόντρα στους Χαλκιδικιώτες δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αλεξάντροβιτς, Χατζηλιάδη και Αθανασιάδη, αναζητώντας ήδη τους αντικαταστάτες τους, ενώ με δηλώσεις μετά την «λευκή» ισοπαλία της Κυριακής με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη, τόνισε: «Συστήνω αυτοσυγκράτηση και αυτοσυγκέντρωση. Απέχουμε μόνο ένα βαθμό από την υλοποίηση του μεγάλου στόχου. Άρα ας κάνουμε υπομονή 90 λεπτά και θα το χαρούμε παραπάνω την Τετάρτη. Με τον Ορφέα είχαμε πολλές ευκαιρίες για τη νίκη, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπως το χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο εξαιτίας της πληροφορίας που είχαμε για την ήττα του Πανσερραϊκού, κάναμε διαχείριση του αποτελέσματος. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κάνουν εδώ και 10 μήνες έναν μεγάλο αγώνα. Παράλληλα, ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε γήπεδο».
Ξυπνούν αναμνήσεις 2005
Οι… πιένες θα είναι μεγάλες την Τετάρτη για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος. Μνήμες… 2005, στην τελευταία άνοδο του Αγροτικού Αστέρα από τη Γ΄ Εθνική στη Β΄ (όπου παρέμεινε αδιάλειπτα μέχρι το 2012). Κοινός παρονομαστής ότι τερμάτισε πρώτος σε δύσκολο όμιλο. Τότε άφησε πίσω ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό (άσχετα αν στην πορεία τον ακολούθησαν στην άνοδο αμφότεροι), φέτος τον Πανσερραϊκό (με τα υπάρχοντα δεδομένα μένει Γ΄). Επίσης,σ το δρόμο των πράσινων στο Κύπελλο είχε βρεθεί η ΑΕΚ, τότε ως ομάδα Σούπερ Λίγκα στα ημιτελικά (ήττα 3-0 στο ΟΑΚΑ, νίκη γοήτρου για τους «σταχυοφόρους» με 1-0 στη ρεβάνς), ενώ φέτος ως ομάδα Γ΄ Εθνικής, την οποία απέκλεισε ο Αστέρας στο Καυτανζόγλειο (με 2-0 στην παράταση). Από πλευράς παικτών, μοναδικός κοινός στις δυο ανόδους αυτές είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Παναγιώτης Μπεκιάρης.
Αρετάκης: Όλοι παρόντες στο πάρτι
Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας του Ευόσμου, Χρόνης Αρετάκης, με δηλώσεις στο dokari.gr υποστήριξε: «Πράγματι υπάρχει παραλληλισμός, ομοιότητες και συνειρμοί που φέρνουν στο νου το 2005. Φέτος βέβαια η Γ΄ Εθνική δεν ήταν δυο όμιλοι, αλλά έξι, υπήρχαν παραπάνω ομάδες. Οι ιδιαιτερότητες ήταν άλλες. Ίσως πήραμε μέρος στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο απ’ όλους. Την Τετάρτη γιορτάζουμε, ετοιμάζουμε καμπάνια γι’ αυτή τη φιέστα. Βετεράνοι, παλαίμαχοι, νεολαία, σχολεία, όλοι θα είναι παρόντες και άπαντες θα προσκληθούν. Παλιές δόξες της ομάδας και παλιοί πρόεδροι. Θα γίνει μια απονομή τροπαίου για την περίσταση στην πλατεία, μετά τον αγώνα με τα Μουδανιά, όπου θα στηθεί πάρτι για τον κόσμο, τα παιδιά και το τιμ. Όσο για την επόμενη μέρα, η διοίκηση κρίνεται πετυχημένη, ίσως γίνουν προσθήκες για μεγαλύτερο οικονομικό βάθος. Δε θα γίνουν θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη θα μιλήσουμε όταν τελειώσουμε το πρωτάθλημα τυπικά. Ότι και να λέμε παραπάνω τώρα, είναι πρόωρο».
Ως επίλογο, παρακολουθήστε το βίντεο-σποτάκι που ακολουθεί, για τη φιέστα της Τετάρτης…

Exit mobile version