Ήττα με παράπονα ο Πυρσός Γρεβενών

«Βράζει» για τον Τρικαλινό ρέφερι Μανούρα η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη (για οφσάιντ στο πρώτο γκολ και μη καταλογισμό πέναλτι στο τέλος), που έχασε 2-1 εντός έδρας με ανατροπή από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Επάνω που πήγαινε να… σηκώσει κεφάλι μετά τις επιτυχίες με Λάρισα και Θεσπρωτό, ο Πυρσός Γρεβενών επιστρέφει στα… σχοινιά. Οι πράσινοι έχασαν 2-1 στην έδρα τους από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με ανατροπή στο σκορ, αλλά διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του Μανούρα (Τρικάλων). Τα παράπονα επικεντρώνονται στο πρώτο γκολ του Κωστούλα, για το οποίο ζήτησαν οφσάιντ, ενώ ζήτησαν και πέναλτι στο 87΄, σε σουτ του Σκέντου που βρήκε χέρι πεσμένου αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Παναγιώτη Κοσμίδη, ενώ στη συνέχεια «καθάρισε» για τους Θεσσαλούς με δυο γκολ ο Κωστούλας, για την ολική επαναφορά, το πρώτο στο 73΄ και το δεύτερο στο 75΄. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα, που είχε και δυο δοκάρια στο 0-0, πέρασε δεύτερη (αφήνοντας πίσω την Κοζάνη), μένοντας όρθια σε δεύτερη δύσκολη έδρα στη σειρά, μετά την ισοπαλία στη Λάρισα. Πλέον, ο Πυρσός στρέφεται στο εκτός έδρας ματς με τον Κάστορα, για να «ρεφάρει» την απώλεια και να πλησιάσει ξανά στη σωτηρία.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Μπόλος, Σκέντος, Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης, Π. Κοσμίδης, Ιωαννίδης (77′ Ελευθερίου), Τζερεμές (62′ Σικαλόπουλος), Δούμας, Γκέτσιος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Παναγιώτου, Καρακώστας (58΄ Πρικάκης), Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής,
Τόλιος (48΄ Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος Καραγκούνης.

Exit mobile version