Άρης: Τρεις αλλαγές στο προσκήνιο

Ο προπονητής των «Κιτρινόμαυρων» δε στηρίζεται στο δόγμα «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» και φροντίζει να το δείχνει στις καθημερινές προπονήσεις

Ο 58χρονος τεχνικός σκέφτεται να προβεί σε ορισμένες «παρεμβάσεις» ούτως ώστε να διασφαλίσει πως θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη εγρήγορση, αλλά και βελτίωση.

Μια εξ αυτών έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο «βιονικός» μέχρι πρότινος Λιόλιος, που δεν είχε χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής μέχρι το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αντικαταστάθηκε στα Γιαννιτσά, αφού ο Καλαϊτζίδης είχε φανερά παράπονα από την τακτική του συμπεριφορά και τις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μίλτος Λιόνης, που φέτος έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες, ενώ οι περισσότερες, ήταν σε διαφορετική από τη φυσική του θέση.

Ανάλογα παράπονα φαίνεται πως έχει και από τον Καπνίδη, τον οποίο συχνά-πυκνά στις προπονήσεις, χρησιμοποιεί στους αναπληρωματικούς, βάζοντας στη θέση του τον Ν’ Λουντούλου. Αλλαγή και διαφοροποίηση που φέρνει και τη χρησιμοποίηση του Νάκα στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο Καλαϊτζίδης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την παρουσία του νεαρού μεσοεπιθετικού όσες φορές αγωνίστηκε ως αλλαγή και σκέφτεται σοβαρά να του δώσει ευκαιρία από το ξεκίνημα ενός αγώνα.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο προπονητής του Αρη φαίνεται κατασταλαγμένος. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχει σχεδόν εξασφαλισμένη ο Φυσέκης, με την αμυντική τετράδα, πέραν του Λιόνη, να αποτελείται από τους Γεωργιάδη (δεξιά), Σαμαρά και Γκόλιας. Ο τελευταίος φαίνεται πως απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του και διατηρεί τη θέση του στην ενδεκάδα, έναντι του Φερνάντες.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται και οι Σανιά-Καλογέρης στη μεσαία γραμμή, με τον Καλαϊτζίδη να μην κρύβει πάντως ότι περιμένει ακόμη περισσότερα, καθώς από τα πόδια τους περνά όλο το παιχνίδι του Αρη, ενώ η καλή παρουσία του Σουνά στα Γιαννιτσά του διασφαλίζει μια θέση στην ενδεκάδα, πολύ κοντά στον Μάουρο Πόι, ο οποίος αποφασίστηκε να ξεκινήσει και πάλι, αφού από τα δικά του πόδια ξεκινά η πλειονότητα των επιθέσεων των «κιτρινόμαυρων».

Exit mobile version