Άρης: Το μήνυμα του Ερασιτέχνη στους παίκτες – «Είμαστε εδώ»

Η κατάσταση στα διοικητικά δρώμενα του Αρη θα έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτό ξεκαθάρισε στους παίκτες ο πρόεδρος του ΑΣ, Χρήστος Ταουξίδης, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη μίλησαν στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης, θέλοντας να τους καθησυχάσουν. Τους ενημέρωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις δύο προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, σε ότι αφορά τον διάδοχο του Γιώργου Γαλανού, στη θέση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τους επιβεβαίωσαν, δηλαδή, για το ενδιαφέρον από τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Αλεξ Κάλας, αλλά και τον Ισπανό, Λουίς Ολιβερ.

Περισσότερες λεπτομέρειες, βέβαια, δεν έγιναν γνωστές στους παίκτες, όμως ο Χρήστος Ταουξίδης τους ξεκαθάρισε ότι η απόφασή τους θα ληφθεί σύντομα. «Θέλω από εσάς να κάνετε υπομονή για τις επόμενες τρεις μέρες. Να ξέρετε ότι μελετούμε πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας». Οπως είναι λογικό, από την πλευρά των ποδοσφαιριστών τέθηκε επί τάπητος και το θέμα των πληρωμών και των χρημάτων που τους οφείλονται.

Exit mobile version