Άρης: Νίκη για να μείνει στο… κυνήγι του Πανσερραϊκού

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να βρίσκεται στο… κυνήγι της πρώτης θέσης, όπου έχει στρογγυλοκαθίσει ο Πανσερραϊκός, θα επιδιώξει ο Άρης κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν δίχως το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, αλλά με τη γνωστή πίεση που δημιουργεί η κατάκτηση του αυτονόητου και η ανάγκη για εύκολες νίκες, όπως για παράδειγμα αυτή στα Γιαννιτσά, που ήρθε αρκετά θεαματικά και δίχως ιδιαίτερο κόπο.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αμφιταλαντεύτηκε αρκετά όλη την εβδομάδα σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει, το σκέφτηκε αρκετά για το αν πρέπει να διατηρήσει την ίδια ή για το αν πρέπει να προβεί σε αλλαγές, αλλά φαίνεται πως κατέληξε στην επιλογή να προχωρήσει μόλις σε μια αλλαγή. Πρόκειται για κοινό μυστικό άλλωστε πως ο 58χρονος προπονητής επιδιώκει να δώσει συνεχόμενα παιχνίδια σε μια ενδεκάδα, ούτως ώστε αυτή να καταφέρει να αποκτήσει συνοχή, αποφασιστικότητα και να οδηγήσει τον Αρη από νίκη σε νίκη στην προσπάθεια για την κατάκτηση του απόλυτου.

Παράλληλα, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» καταβάλλει προσπάθειες καθημερινά να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από τη δεδομένη πίεση που τους ασκείται προκειμένου τόσο να φτάνουν σε «αυτονόητες» νίκες, όσο και στο να παρουσιάζουν θέαμα, το οποίο «απαιτεί» ο κόσμος. «Μην έχετε στο μυαλό σας το απόλυτο ή το θέαμα. Στόχος μας είναι οι νίκες, ούτως ώστε όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, να μπορέσουμε να κάνουμε ταμείο και να δούμε που βρισκόμαστε» είναι η μόνιμη επωδός του Ελληνα προπονητή, όπως επαναλήφθηκε και στις τελευταίες προπονήσεις.

Σύμφωνα με τη χθεσινή τελευταία δοκιμή, ο Καλαϊτζίδης προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Φυσέκη κάτω από τα δοκάρια, των Γεωργιάδη (δεξιά), Λιόνη (αριστερά), Σαμαρά και Γκόλια στην άμυνα, με τους Σανιά και Καλογέρη να αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Δεξιά θα παίξει και πάλι ο Ν’ Λουντούλου, αριστερά ο Σουνάς, ενώ επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν εκ νέου οι Καπνίδης και Πόι.

Exit mobile version