Άρης: Μια δόση… πρόβλημα

Από τη στιγμή που η ΠΑΕ Άρης είχε υπαχθεί στο άρθρο 44, προχωρούσε κανονικά στην αποπληρωμή των δόσεών της.

Η προτελευταία, όμως, τον Οκτώβριο του 2014 – ύψους 35.000 ευρώ – δεν έχει πληρωθεί κι αυτό είναι ικανό να φέρει προβλήματα στους Θεσσαλονικείς. Το ποσό αυτό δεν πληρώθηκε από το ΔΣ της ΠΑΕ του κ. Κλεώπα, αλλά ούτε κι από τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος όταν αυτό υπάχθηκε στον Ερασιτέχνη. Πρακτικά αυτό μπορεί να φέρει προβλήματα στην όλη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ που έχει ακολουθηθεί, ενώ υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να… αναβιώσει ακόμα και όλο το χρέος των 7,5 εκατ. ευρώ που έχει γλιτώσει ο Άρης από τη στιγμή της διάλυσης της ΠΑΕ!

Για τον λόγο αυτό, για την αποφυγή δηλαδή των προβλημάτων, η πλευρά του Άλεξ Κάλας θα κάνει επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών. Πρόθεση του ανθρώπου που στηρίζει οικονομικά τον Άρη, είναι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Όπως αναφέρεται από την πλευρά Κάλας, θα πρέπει να του γίνει ξεκάθαρο το αν θα πρέπει αυτός να καταβάλει τις 35.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν… δημιουργήθηκε στην περίοδο της δικής του διοίκησης, ούτε και έμεινε απλήρωτο υπαιτιότητά του.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί πως αν… αναβιώσει για 35.000 ευρώ όλο το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση εκκαθάρισης διότι απλούστατα δεν υπάρχει το εν λόγω ποσό για να πληρωθεί. Επίσης, όλα τα ΔΣ της ΠΑΕ Άρης από το 1992 θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα τα πράγματα να… μπλέξουν πολύ περισσότερο και πολύ χειρότερα!

Exit mobile version