Άρης: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα θα περιμένουν στον Άρη το στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού, προκειμένου να κερδίσουν εκείνοι την άνοδο στη Football League.

Τα πράγματα φέτος δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τους «κίτρινους», που ήθελαν να είναι περαστικοί από τη Γ’ Εθνική, ωστόσο είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να κολλήσουν στην ερασιτεχνική κατηγορία για μια ακόμη σεζόν. Τα λάθη στο ξεκίνημα της σεζόν, με την καθυστερημένη προετοιμασία, αλλά και τις λάθος διοικητικές επιλογές, πληρώνουν τώρα στον Άρη.

Ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα για άνοδο εντός και εκτός γηπέδου. Αρχικά θα περιμένει την εξέλιξη του αγώνα στις Σέρρες, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τη Δόξα Δράμας, ωστόσο δύσκολα θα έρθουν ευχάριστα νέα από εκεί. Εξωγηπεδικά, ο Άρης προσπαθεί να πιέσει όσο μπορεί για να ανέβουν περισσότερες ομάδες από τη Γ’ Εθνική στη Football League. Με δεδομένη την άρνηση της ΕΠΟ να αλλάξει την προκήρυξη στο φινάλε, οι μόνες ελπίδες των «κίτρινων» βρίσκονται στη Football League, όπου πολλές φορές έχει πέσει σε… αντιφάσεις και ανατροπές.

Στον Άρη θυμούνται και στηρίζονται σε όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2013, όπου ομάδες της Football League 2, όπως η Ζάκυνθος και ο Βατανιακός, προσέφυγαν στα αθλητικά δικαστήρια και κέρδισαν την άνοδό της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αν και η προκήρυξη προέβλεπε άνοδο λιγότερων ομάδων. Βέβαια, τότε υπήρχε η απόφαση της Football League να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων της σε 28 και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους. Αντίθετα, φέτος η Football League θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα ενός ομίλου με λιγότερες ομάδες.

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version