Άρης: Ζητά βελτίωση ο Καλαϊτζίδης

Ελαφρώς ικανοποιημένος είναι ο έμπειρος τεχνικός από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου

Ο έμπειρος προπονητής, στην καθιερωμένη ανάλυση της προηγούμενης αγωνιστικής, φανέρωσε τη μερική ικανοποίηση του για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του απέναντι στον Ακροποτάμο, από την άλλη, όμως, δεν παρέλειψε να σταθεί κριτικά, επισημαίνοντας τα στοιχεία που θεωρεί πως πρέπει να εξαλειφθούν στη συνέχεια.

«Δεν τα πήγατε άσχημα, αλλά ξέρω ποιοι είστε, μπορεί σίγουρα και καλύτερα. Είναι χρέος μας να κυνηγάμε ό,τι περισσότερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι, αυτό που χρειάζεται, είναι πιο οργανωμένη πίεση, από όλους, σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να αναγκάζετε τους αντιπάλους σε εύκολα λάθη» ανέλυσε ο 57χρονος τεχνικός του Αρη, χωρίς να προχωρήσει σε επιμέρους παρατηρήσεις στους παίκτες.

Από κει και πέρα, διαπίστωσε πως οι Σανιά και Ν’ Λουντούλου δεν είναι ακόμη σε θέση να μπουν στις προπονήσεις και, προφανώς, θα περιμένει ως τα μέσα της εβδομάδας, για να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να τους υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών απεναντίας, θα έχει στη διάθεση του τον Σουνά, που εξέτισε την τιμωρία δύο αγωνιστικών και θέτει υποψηφιότητα για τον άξονα, ανάλογα, βέβαια, με το τι θα συμβεί με Σανιά και Καλογέρη.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Καλογέρης, αναβολές για Λιόλιο – Νάκα

Πρόβλημα, εξάλλου, προέκυψε για τον Αρη και με τη μετάθεση του Αλέξανδρου Καλογέρη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πήρε μετάθεση για στρατιωτική μονάδα της Αλεξανδρούπολης και θα πρέπει, άμεσα, να εξασφαλίσει άδεια, για να μη χάσει προπονήσεις. Αντιθέτως, τέλος καλό, όλα καλά, με τους Στέλιο Νάκα και Νίκο Λιόλιο που έπρεπε να παρουσιαστούν στις μονάδες τους για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Exit mobile version