Άρης: Ενισχύει τον Ερασιτέχνη ο Κάλας

Στην τελική ευθεία έχει μπει το τελικό κείμενο του μνημονίου ανάμεσα στον Άλεξ Κάλας και τον Ερασιτέχνη Άρη.

Το κείμενο θα παραδοθεί στον ΑΣ Άρης, με τον νέο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνει δύο σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη αφορά το ποσοστό που δικαιούται ο Α.Σ από τις καθαρές εισπράξεις των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων που απομένουν ως το τέλος της σεζόν, με τον Κάλας, που αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, να το ανεβάζει από το 20% στο 50%. Αυτή η κίνηση θα δώσει ανάσα στον Ερασιτέχνη, που αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Κάλας να δώσει κι ένα νέο ποσό προς ενίσχυση του ΑΣ Άρης.

Παράλληλα, ξετάζεται και η επιστροφή των χρημάτων που θα βάλει ο Κάλας στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπό τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης, εφόσον δεν είναι αυτός που θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών όταν θα συσταθεί νέα ΠΑΕ. Δηλαδή να αναλάβει ο νέος ιδιοκτήτης την υποχρέωση να καταβάλει όσα χρήματα έχει βάλει ο ομογενής επιχειρηματίας (υπολογίζονται περίπου σε 500.000 ευρώ).

Τέλος, μένει να διευκρινιστεί ακόμα από τους νομικούς με ποιο τρόπο θα μπορεί ο Κάλας να μετοχοποιήσει τα χρήματα που θα βάλει στην επικείμενη ΑΜΚ του συλλόγου. Το πιθανότερο είναι ότι την υποχρέωση αυτή θα την αναλάβει ο Ερασιτέχνης.

Exit mobile version