Άρης: «Διπλό» με τους Νέους

Στη διάθεση του Κάμπος τίθεται ο Βάσκο Φερνάντες που εξέτισε την ποινή του – Ειδικό πρόγραμμα οι Πόι, Γιαννίτσης – Επιστρέφει ο Γκίνο

Μια ημέρα μετά το νικηφόρο ματς με τη Αναγέννηση Γιαννιτσών οι παίκτες του Άρη βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση την Δευτέρα (17/11). Όσοι από τους παίκτες του Κάμπος δεν έχουν πού χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς αγωνίστηκαν σε οικογενειακό «διπλό» απέναντι στην ομάδα Νέων, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επίσης, οι Πόι και Γιαννίτσης που προέρχονται από τραυματισμούς έκαναν αποθεραπεία, ενώ το ευχάριστο για τον Βραζιλιάνο τεχνικός είναι πως ο Βάσκο Φερνάντες εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεσή του για το προσεχές παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Το «παρών» θα δώσει όμως και ο Γκίνο που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την U21 της Αλβανίας κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (20/11). Τέλος, για την Τρίτη (18/11) έχει δοθεί ρεπό στους «κίτρινους» ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της 8ης αγωνιστικής.

Exit mobile version