Άρης: Αυθημερόν τα εισιτήρια με Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού (22/3 15:00).

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν όσους θέλουν να παραλάβουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας… να βιαστούν διότι την Κυριακή λήγει η προθεσμία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε κυκλοφορία θα τεθούν την Κυριακή (22/03) το μεσημέρι (13:00) τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη θύρα 2, 15 ευρώ στη θύρα 9 και 20 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Τελευταία υπενθύμιση για τα νέα καρτελάκια

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ υπενθυμίζει στον κόσμο της ομάδας μας ότι την ημέρα του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Κυριακή 22/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 δεν θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν ή να αντικαταστήσουν την κάρτα τους, ενώ σε κανέναν κάτοχο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, χωρίς την επίδειξη της καινούργιας κάρτας.

Όπως έχει ανακοινωθεί, τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00) από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.

Για την αντικατάσταση και την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της προηγούμενης κάρτας και της Αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001».

Exit mobile version