Άβολη ισοπαλία… Ηρακλής Ψαχνών – Κέρκυρα 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής Ψαχνών και Κέρκυρα σε ένα ματς όπου αμφότεροι καιγόντουσαν για βαθμούς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Σίγουρα πρόκειται για αποτυχία, καθώς σε περίπτωση που είτε ο ένας είτε ο άλλος κατακτούσε το τρίποντο, θα σκαρφάλωνε στην κορυφή.

Και οι μεν και οι δε, έχασαν σπάνια ευκαιρία να προσπεράσουν τη Νίκη Βόλου (11 β) στο βαθμολογικό πίνακα. Πάντως μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν θεωρείται ξεγραμμένη, ενώ δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, σε ένα μίνι πρωτάθλημα φωτιά.

Γενικά όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Ψαχνών παρακολούθησαν στρωτό ποδόσφαιρο κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι, με τους Τσιμότζι (5′) και Κρητικό (14′) να μην εκμεταλλεύονται την αδράνεια των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια η Κέρκυρα πέρασε στην αντεπίθεση, με το Σίμιτς να χάνει γκολ απ’ αυτά που δε χάνονται. Στο 33ο λεπτό βρέθηκε τετ α τετ σε κενή εστία, αλλά το τακουνάκι που επιχείρησε πέρασε άουτ. Μετά από το πρώτο χτύπημα, οι Φαίακες βρήκαν τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα με το Σουάνη, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» αντέδρασαν θετικά μετά τη ψυχρολουσία του γκολ, δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις. Μάλιστα ο Βρονταράς βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα λέγοντας όχι στον Μπουμάλ (52′) και μια στον Κρητικό (57), κρατώντας όρθια την Κασσιόπη. Όχι όμως για πολύ… Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Κρητικός έπειτα από μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στην απόλυτη ισορροπία. Παρά τις επιθετικές εξάρσεις της ομάδας του Γρηγορίου, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Τσούτσης (46′ Σταματής), Γκμπαγκουιντί (70′ Οχάντζα, 86′ λ.τρ. Ντελέκος), Μπουμάλ, Κρητικός.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κόντος (65′ Μπεριάν), Ανδρεόπουλος (74′ Παρασκευαΐδης), Σίκιμιτς (83′ Μπαλντοβαλίεφ).

Exit mobile version